Taitavasti tehdyt puusepäntyöt Hailuodosta

Heikkisen haka tarjoaa taitavasti tehdyt puusepäntyöt Hailuodon saarella. Saat myymälästä uniikit puuesineet ja halutessasi voit tilata puutöitä mittojen mukaan. Puutuotteita saa ostaa esimerkiksi kesäisin toimivasta aittamyymälästä, mutta voit asioida kanssani tietenkin myös muina vuodenaikoina. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Tilauspuusepäntyöt taidolla

Puusepänverstaalta voit pyytää tarjouksen toivomastasi puutyöstä. Teen puutöitä myös tuntityönä silloin, kun tarjousta on vaikea laskea. Teen uutta ja kunnostan vanhaa.

 

Voin suunnitella sinulle esimerkiksi kirjahyllyt ja muut huonekalut, mutta suuremmissa puutöissä on hyvä olla piirustukset tai valmis suunnitelma mukana. Saat minulta myös kokopuiset ja vaneriset keittiöt, joko omista suunnitelmistani tai valmiiden, toimittamiesi suunnitelmien pohjalta. Teen myös esimerkiksi uudet ikkunat ja ovet vanhalla mallilla. Ulkomaalauksissa käytän pellavaöljypohjaisia maaleja. Korjaan lisäksi vanhat ikkunat, ovet ja huonekalut maalaamalla, lasittamalla ja puuosat kunnostamalla.

 

Verstaalta saat valmiina joitakin omia mallejani. Löydät kuvia myytävistä huonekaluista Facebook-sivultamme ja Instagram-tililtämme. Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää tuotteista!

Yhteystiedot

Ainutlaatuiset huonekalut kierrätysmateriaaleista

Verstaalla on myynnissä myös ainutlaatuisia kaappeja, jotka on valmistettu vanhoista ovista. Jokainen kaappi on yksittäiskappale. Kaapeissa käytetään vanhoja kierrätysovia, ja ne ovat kaikki eri kokoisia ja näköisiä. Osa kaapeista on maalattuja ja osa pintakäsittelemättömiä. Olen valmistanut muitakin huonekaluja vanhoista materiaaleista uudella tavalla käytettynä.

 

Tilaa huonekalut verstaalta! Lähetyskulut katsotaan tapauskohtaisesti. Oulun lähistölle tarjoan kuljetukset maksutta.

Aittamyymälä Mustajalan aitta Hailuodon saarella

Tilalla Hailuodon saarella toimii pieni aittamyymälä. Myymälä on auki kesäaikaan ja tilauksesta. Myynnissä on huonekaluja, puuhevosia, hyllyjä ja vaihtuva valikoima sisustustavaraa.

 

Aittamyymälän tuotteiden kuvia sekä aukioloajat löydät Facebook-sivultamme ja Instagram-tililtämme. Lisätietoja löydät myös Mustajalan aitan omilta Facebook-sivuilta. Kerron mielelläni myös lisää valikoimasta.

 

Puuverstas sijaitsee maatilan yhteydessä. Maatilalla pääset kokeilemaan islanninhevosella ratsastamista.

Lue lisää