Yhteystiedot

Tmi. Heikkisen haka

Heikkisentie 19
90480 Hailuoto
puh. 040-83 45 806 Saara Isola

sähköposti
heikkisenhaka@kolumbus.fi

Y-tunnus 2084666-0 katso myös facebook Mustajalan aitta ja Tmi Heikkisen haka

Tarkemmat yhteystiedot

Puusepänverstas

Puusepäntyöt:

Puusepänverstaalta voit tilata ilmaisen arvion / tarjouksen työstäsi. Teen myös tuntityönä kohteita, joihin tarjousta on vaikea laskea. Jos kohde on pieni (esim. kirjahylly tai muu huonekalu) voin myös suunnitella työn, mutta suuremmissa kohteissa on parempi, kun tarjouksen pohjaksi saa piirustukset / valmiin suunnitelman.

Vanhojen ikkunoiden, ja ovien ja huonekalujen korjauksessa teen maalaukset, lasitukset ja puu osien kunnostukset.  Teen myös uudet ikkunat ja ovet vanhalla mallilla. Ulkomaalauksissa käytän pellavaöljy pohjaisia maaleja.

Kokopuiset keittiöt ( myös vaneriset) teen myös , joko omalla suunnittelulla, tai isommissa keittiöissä valmiiden suunnitelmien pohjalta. Uutena omat keittiömallit ja kierrätyskeittiöt !

Kaikki huonekalut ja sisustustyöt voit myös tilata verstaalta. Omia malleja vaihteleva määrä myynnissä, kuvia myytävistä huonekaluista ja tuotteista löytyy sivuilta ja facebook Tmi. Heikkisenhaka ja instagram #heikkisenhaka ja #saarenlumous. Myynti suoraan verstaalta.

Katso kuvagalleria!


Vanha ovi -kaapit

Verstaalla myynnissä olevat yksittäiskappaleet. Kaapeissa käytetään vanhoja kierrätys ovia, kaapit ovat yksittäiskappaleita eri kokoisia ja näköisiä. Osa kaapeista on maalattuja osa pintakäsittelemättömiä.

Myös muita huonekaluja vanhoista materiaaleista, uudella tavalla käytettynä. Kuvat myynnissä olevista löytyvät uutiset osiosta. Lähetyskulut tapauskohtaisesti, Oulun lähistölle ilmainen kuljetus.

Kuvia vanha ovi -kaapeista alla.

Vanha ovi kaappi numero 1.

Vanha ovi kaappi nro 2.

Kaappi nro 3. Tilaustyö.

Kaappi sisältäpäin.

2. kaappi sisältä päin.

Pieni seinäkaappi sähkömittarin suojaksi. Ikkuna vanha. Tilaustyö.

Myymälä Mustajalan aitta

Tilalla on myös pieni aittamyymälä, jossa myynnissä koruja, huonekaluja, puuhevosia, hyllyjä ja kaikkea vaihtuvaa sisustustavaraa. Aitta on auki tilauksesta ja tuotteista löytyy kuvia facebookista Mustajalan aitta ja instagram #saarenlumous, johon laitan omaa mallistoani esille ja myyntiin.